Vi som leverantör

Kalmar Bageri AB  är ett familj bageri grundades året 2015, med en produktion som har varit igång sedan 2016. Under åren har vi arbetat med stora satsningar inom kvalités- och produktutveckling för att kunna tillfredsställa våra slutkonsumenter med en smakupplevelse utöver det vanliga!

Responsen vi fått via våra samarbeten och kunder har varit över förväntan men som resultat av vårt hårda arbete kan vi nu med stolthet och säkerhet leverera marknadens bästa smak & kvalité i orientaliska tunnbröd i Sverige!

Vi har sedan starten 2015 investerat i nya moderna maskiner som klarar av en hög kapacitet i produktion och som håller samma goda mått och kvalité även vid en högre produktionsnivå och belastning. Hållbarheten är noga testad, och vid upptining av frysta påsar är brödet precis som nybakat i både smak och luktsinne!

Hållbarheten av våra orientaliska tunnbröd är 5 dagar som färskvara och 6 månader (180 dagar) fryst.

Vi använder oss endast utav Svenska Råvaror och innehar IP-livsmedel certifikat sedan 2016 från Kiwa Ab. Vi har avtal med Anticimex för miljöskötsel och rutiner som följs noga.

Vi har även ett avtal med FTI för återvinning av påsar och lådor och restavfall.

Våra orientaliska tunnbröd som vi levererar i dagsläget är under eget varumärke och innehåller 4 bröd per förpackning. Det orientaliska tunnbrödet är ca 30cm i diameter och väger ca 360 g (per påse), varav 12 påsar per låda. Vårt bageri har även ett frys-lager med kapacitet för 48 pallar (40 lådor per pall).

 

Våra certifikat och intyg: