Certifikat & märkning.

Kalmar Bageri AB är ett industribageri med tillverkning av orientaliskt tunnbröd och har i dagsläget samarbeten med flertalet större aktörer inom bland annat matbutikskedjor och grossister runt om i landet. Vi har varit verksamma sedan året 2015 och är certifierade med en av branschens främsta certifikat FSSC 22000, samt sedan tidigare IP Livsmedel certifierade,
med certifikatet och Metall detektor bekräftar att vi håller en hög produktstandard med hög kvalitet och omfattande kontroller genom hela vår produktionsprocess, vilket i sin tur ger oss möjligheten att kunna leverera en kvalitets produkt till våra slutkunder.
Med mångårig erfarenhet inom branschen levererar vi kvalitetsbröd bakade på endast svenska råvaror vilket även bekräftats via kvalitetstester som våra större samarbetspartner utfört. Ladda ner FSSC 22000 Certifikat!

Vi värnar om miljön.
Förpackning & Tidnings Insamlingen
Att ta ansvar för miljön är väldigt viktigt för oss. Därför är vi anslutna till förpacknings och tidningsinsamlingen och betalar förpackningsavgifter.
Vi tar därmed vårt producentansvar för återvinning av förpackningar så att även du som konsument kan känna dig trygg i att välja ett bageri som värnar om miljön!

Våra produkter är märkta med Från Sverige märkningen. Huvudprinciperna för märkningen är att den ska möta konsumentens förväntningar och att råvaran och produktionen ska vara svensk.

Choose language