Vi som leverantör

Kalmar Bageri AB är ett industribageri med tillverkning av orientaliskt tunnbröd och har i dagsläget samarbeten med flertalet större aktörer inom bland annat matbutikskedjor och grossister runt om i landet.

Vi har varit verksamma sedan året 2015 och är certifierade med en av branschens främsta certifikat FSSC 22000, samt sedan tidigare IP Livsmedel certifierade. Certifikatet och Metall detektor bekräftar att vi håller en hög produktstandard med hög kvalitét och omfattande kontroller genom hela vår produktionsprocess, vilket i sin tur ger oss möjligheten att kunna leverera en kvalitéts produkt till våra slutkunder.

Med mångårig erfarenhet inom branschen levererar vi kvalitetsbröd bakade på endast svenska råvaror vilket även bekräftats via kvalitetstester som våra större samarbetspartner utfört.

Våra bröd baseras på endast svenska råvaror och består i dagsläget av följande produkter:

  • Kalmar Bageri – Ljust orientaliskt tunnbröd. Produktblad!
  • Kalmar Bageri – Grovt orientaliskt tunnbröd (fullkorn). Produktblad!
  • Kalmar Bageri – Mini (ett mindre alternativ av det ljusa brödet i pitabrödets storlek). Produktblad!

 

Hållbarheten på våra bröd är på 5 dagar, från och med den dagen vi levererar beställningen till er som färskvara. Som frysvara är hållbarheten på 180 dagar (6 månader) och håller både smak och kvalité vid upptining (kvalitets-testad).
Enligt önskemål:

När det kommer till samarbeten med högre volymer är vi flexibla med att anpassa vår produktion enligt önskemål. Vi kan anpassa beställningarna gällande storlek på våra orientaliska tunnbröd och även leverera som EMV (Private Label). Standard antalet bröd per påse är 4st om inte annat är överenskommet.

 

Ladda ner FSSC 22000 Certifikat!
Choose language